ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

Για μια ακόμα φορά η Δικαιοσύνη έκανε το θαύμα της, καταδικάζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τρεις συναγωνιστές του, σε δεκαοκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή, ύστερα από εντολή των τραπεζών, των κορακιών των πλειστηριασμών (Funds) και των υπαλλήλων τους ( Ελληνική Κυβέρνηση και αντιπολίτευση).

Η κλοπή της Ελληνικής λαϊκής περιουσίας και ο εκφοβισμός των πολιτών που αντιδρούν στους ανέντιμους πλειστηριασμούς έχει δυστυχώς ως αρωγό την δήθεν ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Γραμματέας του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος, Γρηγόρης Πέτρου, μαζί με στελέχη, παρακολούθησαν την διαδικασία της δίκης για να συμπαρασταθούν ηθικά στον πατριώτη αγωνιστή Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Κατά την διαδικασία της δίκης, μάρτυρες κατηγορίας από την Ελληνική αστυνομία, ευθύμησαν το ακροατήριο, θυμίζοντας σκηνές κωμωδίας δικαστηρίων του Δημήτρη Ψαθά.

Μεταξύ των άλλων μάθαμε, από μέλος των ΜΑΤ και μάρτυρα κατηγορίας, για ιατρικά θαύματα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών, υπέστη κάταγμα στο χέρι του από απώθηση των διαδηλωτών και εντός τεσσάρων ημερών υπήρξε πλήρης αποκατάσταση της υγείας του.

Το ότι η απόφαση ήταν προειλημμένη και πολιτική, ενισχύεται από την εισήγηση του εισαγγελέα, η οποία ήταν αθωωτική προς όλους τους κατηγορούμενους.

Παρ όλα αυτά η τυφλή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, αποφάσισε την καταδίκη τους.

Οι τράπεζες, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση και τα δεκανίκια τους να είναι σίγουροι ότι δεν θα περάσει ο εκφοβισμός τους και θα συνεχίσουμε μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να αγωνιζόμαστε εναντίον των εγκλημάτων τους κατά του Ελληνικού λαού.